Hét startpunt voor jouw vitaliteit!                  
    training. coaching. voeding. ontspanning.

Voeding voor particulieren

Naast bewegen heeft voeding natuurlijk een grote invloed op hoe vitaal je je voelt. Juist deze combinatie is erg belangrijk en kan ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit!

Diëtistenpraktijk LeefSmakelijk begeleidt je op het gebied van voeding. We hebben veel ervaring met mensen begeleiden naar een gezonde leefstijl. Dit is altijd maatwerk, want wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. Daarom werken we met verschillende methodes én zien we veel verschillende hulpvragen. Zo kun je afvallen door middel van gezonde voeding, dus met aanpassingen in je eetpatroon, of door tijdelijk een maaltijdvervanger te gebruiken, of door Grip op koolhydraten te gaan volgen. Wat deze methodes precies inhouden, vertellen we je graag. Maar denk ook aan het verminderen van je darmklachten, bijv. door het FODMAP-dieet. Dit is een speciaal dieet voor mensen met een prikkelbare darm en door dit dieet kom je er achter welke voedingsmiddelen je buikklachten (zoals krampen, winderigheid, diarree of obstipatie) veroorzaken en leer je vervolgens hoe je met de juiste voeding minder buikklachten zult hebben. En daardoor zal je je veel vitaler voelen! We kunnen je ook begeleiden bij het beter reguleren van de diabetes, bij het verlagen van de bloeddruk of het cholesterol, bij ongewenst gewichtsverlies of bij sportvoeding. Of bij al je andere vragen op het gebied van voeding!

Bekijk onze website en neem contact met ons op. Laat even weten dat je via Vitaliteam bij ons terecht bent gekomen.

 Voeding voor organisaties

Als werkgever wil je natuurlijk dat je medewerkers zich fit en vitaal voelen. Gezonde voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Wij als diëtist begeleiden werknemers bij het optimaliseren van hun gezonde eetpatroon. 

Dit kan op verschillende manieren; zowel individueel of als groepsbegeleiding. Of een combinatie hiervan! We kunnen voor iedere werknemer een advies op maat maken en een-op-een begeleiden. Gedragsverandering is vaak een langdurig proces en het is belangrijk dat dit goed wordt begeleid. Naast adviezen over de juiste voeding, leren we ook hoe je om kunt gaan met moeilijke momenten of emotie-eten, of inzicht geven in waaróm je eet, enzovoorts.  Als je denkt aan groepsbegeleiding, dan kun je denken aan thema-bijeenkomsten over bijvoorbeeld etiketten lezen, productkennis verhogen door middel van een spel of andere interactieve onderwerpen. Dit kan allemaal in samenspraak met de werkgever worden vorm gegeven.

Daarnaast begeleiden we mensen naar een beter gereguleerde diabetes, een verlaging van het cholesterol of de bloeddruk, of naar minder darmklachten. Op onze website lees je meer over wat we voor iemand kunnen betekenen.

 

Neem contact met ons op, dan stellen we samen een mooi plan op voor gezonde en vitale werknemers!


 
E-mailen
Bellen
Map
Info