Hét startpunt voor jouw vitaliteit!                  
    training. coaching. voeding. ontspanning.

Bedrijfsbootcamp

Bied uw medewerkers de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een bootcamp en zorg voor tevreden werknemers en meer vitaliteit! 

Het is algemeen bekend dat beweging zorgt voor een betere conditie en daardoor minder kans op ziekteverzuim. Daarnaast zorgt de onderlinge samenwerking tijdens een bedrijfsbootcamp voor ideale teambuilding.

De bootcamp, onder leiding van een deskundige trainer, kan bij u op locatie worden verzorgd en kan in overleg worden samengesteld. 

Vraag naar de voorwaarden


 BedrijfsstoelmassageSteeds meer bedrijven zetten stoelmassage in om hun personeel vitaal te houden. Het draagt bij aan het verminderen van lichamelijke klachten en ziekteverzuim.

Stoelmassage is een effectieve drukpuntenmassage uitgevoerd over de kleding. Hierbij worden rug, nek, schouder, hoofd, armen en handen gemasseerd. Dit stimuleert de bloedsomloop en afvalstoffen worden geactiveerd om sneller het lichaam te verlaten.

Vraag naar de voorwaarden

 Vitaliteitscoaching

Als medewerkers niet goed in hun vel zitten gaat dit ten koste van de productiviteit, onderlinge sfeer en uiteindelijk ten koste van de medewerker zelf. En daar is zowel de medewerker als de organisatie uiteraard niet bij gebaat. 

Het leven bestaat niet uit een kaarsrechte lijn die alleen maar uit succes bestaat. Het gaat soms met vallen en opstaan en daarbij loopt iemand soms vast. Of het nu werkgerelateerd is of privé. Uiteindelijk is het belangrijk om de medewerker op een tijdige en juiste manier te begeleiden en hem of haar bewust te maken van bepaalde patronen en processen om zo te komen tot de kern van het probleem.  Wij helpen uw organisatie graag bij het vitaal houden van uw medewerkers.

Vraag naar de voorwaarden 
E-mailen
Bellen
Map
Info