Hét startpunt voor jouw vitaliteit!                  
    training. coaching. voeding. ontspanning.

WELKOM BIJ VITALITEAM


Vergroot je uithoudingsvermogen, wordt sneller en sterker. En dat heerlijk in de buitenlucht! Sluit aan bij een hele leuke, gezellige en vooral sportieve groep van de Running Bootcamp.

Als je echt alle aandacht voor jezelf wilt is 1-op 1 trainingen uiteraard ook mogelijk. Samen met jou bepalen wij je doelen en zorgen dat deze worden behaald.


  


Vanaf onze geboorte ontstaan patronen in ons leven. Patronen kunnen voor hele mooie dingen en resultaten zorgen. Maar er zijn ook patronen die ons beperken in ons geluk. Deze minder leuke patronen kunnen ervoor zorgen dat we bijvoorbeeld stress krijgen, een negatief zelfbeeld krijgen, er angsten of fobieën ontstaan, ons ongelukkig voelen of zorgen voor een burn-out.  

Wij zorgen ervoor dat je deze "mindbugs" aan kan pakken en je er bewust van wordt, zodat je weer ontspannen in het leven kan staan. Voeding is de krachtbron van lichaam en geest. De diëtisten van Diëtistenpraktijk LeefSmakelijk zijn specialist op het gebied van voeding en gezondheid. Naast afvallen, kunt u ook begeleid worden bij diabetes, COPD, hart- en vaatziekten, sportvoeding en vele andere vragen. 
E-mailen
Bellen
Map
Info